Personalni trening

Probajte i saznajte šta je personalni trening


Vaš cilj. Vaše telo. Naša satisfakcija.

Personalni trening u TERETANI predstavlja pravi način za postizanje onoga što ste oduvek želeli – da li je to smanjenje visokog krvnog pritiska, smanjenje ili povećanje telesne mase, oblikovanje tela i sticanje kondicije ili jednostavno želite da iskoristite sve prednosti koje vam personalni trener može pružiti da brže i bez grešaka stignete do svog cilja.


Naši ljubazni, strpljivi i visoko kvalifikovani treneri pomoći će vam da unapredite kvalitet svog života. Oni su tu da vas podrže i da vam pomognu dok prolazite kroz fizičku transformaciju znajući da korist od toga prevazilazi isključivo zadovoljstvo estetskim promenama. Izgledaćete i osećaćete se bolje nego ikada uz povećanu energiju, bolji san i smanjen nivo stresa. Bez obzira na vaše ciljeve, treneri su tu da vam olakšaju njihovo ostvarivanje.


Naši personalni treneri omogućiće vam da do željenih rezultata dođete 3 puta brže nego da radite sami. O korisnim savetima i da ne govorimo.


Kako izabrati personalnog trenera?

Personalni trening je važna investicija i nisu svi treneri podjednako dobri. Pre nego što odaberete pravog morate jasno artikulisati svoje želje i potrebe.