Članarina

Šta članarina podrazumeva / obuhvata?


TERETANA ceni i poštuje svakog svog člana podjednako. Želimo da vam pomognemo da se pravilno odlučite za neku od naših usluga koja najviše odgovara vašim potrebama i ciljevima. Molimo vas da pažljivo pročitate ugovor da bi pravilno razumeli vaša prava i obaveze koje stičete članarinom u našem klubu.

Članarina koja odgovara vašim željama/mogućnostima

Budući da shvatamo da je svakodnevni život pun obrta, stresa, krcatih rasporeda i neočekivanih situacija, želimo da vam pružimo optimalne uslove za vežbanje. Zbog toga, uz naš bogat program i znanje, možemo ispuniti sve vaše zahteve, odgovoriti vam na svako konkretno pitanje i uvek se "ubaciti" u vaš raspored.

U TERETANI je sve podređeno vama!

Kada rešite da barem deo vremena posvetite sebi, Fitnes klub TERETANA je pravi izbor. Dolaskom kod nas, ulazite u svet gde je sve vama na usluzi. U prijatnom i komfornom ambijentu, sačekaće vas stručno i odgovorno osoblje kluba koje će vam pomoći da dostignete vaše fitnes ciljeve. Osećaćete se bolje i živeti zdravije.

Vaša članarina u TERETANI vam pruža vredne usluge!


Edukacija

Naučite pravilne tehnike izvođenja vežbi radi maksimalnog učinka vežbanja i bržeg dostizanja rezultata.

Grupni trening

Vežbajte u grupi, ostanite motivisani i proširite vaše fitnes vidike i znanje.


Oprema i mašine za razvoj snage, jačanje mišića i kardio-oprema

Celokupna oprema u teretani vam je dostupna za vežbanje.


Svlačionice

Opremljene tako da ispune sve vaše zahteve. Objedinjuju komfor, visoke standarde, neophodne uslove i pravo na intimu.


Podrška, motivacija i edukacija

Obratite se bilo kome od našeg osoblja. Oni su tu da vam pomognu na bilo koji način da brže dostignete vaše fitness ciljeve, rešite nedoumice, dođete do neophodnih informacija.